DATA PROTECTION STATEMENT

.
 

1. SCOPE

.
This privacy statement describes how Play Art Multimedia Handels GmbH, Dürne 76, 6842 Koblach, Austria (hereinafter referred to as “Play Art” or “we”), as the operator of the web store https://www.martello-shop.com, uses the personal information collected when you visit the website or online applications or mobile platforms that contain a link to this privacy statement.

This Privacy Policy does not apply to websites that are not linked to this Privacy Policy or to those operated by third parties such as Facebook or Instagram. We encourage you to review the privacy statements posted on such websites, online applications or mobile platforms.

A weboldal használatával Ön elfogadja az Adatvédelmi szabályzatunk alábbi feltételeit.

 

2. SZEMÉLYES ADATOK Begyűjtése

.
Az adatvédelem bizalom kérdése, és az Ön bizalma fontos számunkra. Tiszteletben tartjuk az Ön magánéletét és személyes adatait. Az Ön személyes adatainak védelme és jogszerű gyűjtése, feldolgozása és felhasználása ezért fontos szempont számunkra. Annak érdekében, hogy Ön biztonságban érezze magát webáruházaink látogatása során, személyes adatainak feldolgozása során szigorúan betartjuk a törvényi előírásokat, és itt szeretnénk tájékoztatni Önt az adatgyűjtésünkről és az adatfelhasználásunkról. Az Ön által megadott valamennyi személyes adatot (név, cím, e-mail cím, telefonszám és banki adatok) a Play Art kizárólag az adatvédelmi törvény (TKG és DSG) vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően gyűjti, kezeli és tárolja.

Az Ön személyes adatait, amennyiben azok a szerződéses kapcsolat létrehozásához, tartalmához vagy módosításához szükségesek, kizárólag az Ön és a Play Art között létrejött adásvételi szerződések teljesítéséhez használjuk fel, pl. az áruknak az Ön által megadott címre vagy a Play Art szerződéses partnereihez történő szállítására, akiket az Ön által megrendelt termék előállításával bízunk meg. Az Ön leltáradatainak bármilyen további felhasználásához reklámozás, piackutatás vagy ajánlatainknak az Ön igényeihez való igazítása céljából az Ön kifejezett hozzájárulása szükséges. Önnek lehetősége van arra, hogy ezt a hozzájárulást a megrendelés bejelentése előtt megadja. Ez a hozzájáruló nyilatkozat azonban teljesen önkéntes, és a weboldalunkon elérhető, és Ön bármikor visszavonhatja azt a jövőre nézve (lásd a 9. pontot).

Az Ön személyes adatait, amelyek szükségesek ahhoz, hogy lehetővé tegyük ajánlataink használatát és számlázni tudjunk Önnek (használati adatok), kezdetben kizárólag a közöttünk megkötött adásvételi szerződések feldolgozásához használjuk fel. Ilyen használati adatok különösen az Ön mint felhasználó azonosítására szolgáló jellemzők, az adott használat kezdetére és végére, valamint mértékére vonatkozó információk, valamint az Ön által felhasználóként igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó információk. A Play Art ezeket a használati adatokat reklámozás, piackutatás vagy telemédiánknak az Ön igényeihez való igazítása céljából is felhasználja, hogy álnevek felhasználásával használati profilokat hozzon létre. Ön jogosult és lehetősége van arra, hogy tiltakozzon felhasználói adatainak felhasználása ellen a “Fiókom” menüpont alatt. Az Ön használati profilja semmilyen körülmények között nem kerül összevonásra a megfelelő adatokkal. A jelen adatvédelmi szabályzathoz vagy az egyes pontokhoz való hozzájárulását bármikor visszavonhatja írásban, ha kapcsolatba lép velünk (lásd a 9. pontot).

Személyes adatokat kétféleképpen gyűjtünk Öntől: közvetlenül az Ön által megadott adatokból és automatikusan a weboldalunk technológiáin keresztül.

 

2.1. AZ ÖN által megadott információk

.
Azok az adatok, amelyek megadására kifejezetten kérjük Önt az adott Szolgáltatás számára, és amelyeket a Szolgáltatás ezért közvetlenül Öntől gyűjt, az Ön kereszt- és vezetékneve, születési ideje és e-mail címe, valamint az Ön által önkéntesen megadott postacíme és telefonszáma.

 

2.2 AUTOMATIKUSAN Begyűjtött információk – Hozzáférési adatok / szerver naplófájlok

.
Weboldalunk adatbiztonsági és használhatósági okokból automatikusan gyűjt bizonyos, a Szolgáltatás Ön általi használatával kapcsolatos információkat. Ezért adatokat gyűjtünk a Szolgáltatáshoz való minden egyes hozzáférésről (úgynevezett szervernaplófájlok). A hozzáférési adatok a következőket tartalmazzák: A meglátogatott weboldal neve, fájl, a hozzáférés dátuma és időpontja, az átvitt adatok mennyisége, a sikeres hozzáférésről szóló értesítés, a böngésző típusa és verziója, a felhasználó operációs rendszere, a hivatkozó Uniform Resource Locator (“URL”) (a korábban meglátogatott oldal), az IP-cím és a kérelmező szolgáltató.

Ezeket a naplóadatokat kizárólag statisztikai elemzésre használjuk a szolgáltatás üzemeltetése, biztonsága és optimalizálása céljából. Fenntartjuk azonban a jogot a naplóadatok utólagos ellenőrzésére, ha konkrét jelek alapján jogellenes használat megalapozott gyanúja merül fel.

 

2.3 KOKIK ÉS WEBBACONOK

.
A böngésző oldalán úgynevezett “munkamenet sütiket”, “állandó sütiket”, “harmadik féltől származó sütiket” és “webjelzőket” (nyomkövető pixeleket) használunk. A sütik olyan kis méretű, konfigurációs beállításokat tartalmazó fájlok, amelyek segítenek meghatározni a weboldalunk használatának gyakoriságát és típusát. Ezen túlmenően a cookie-kat bizonyos felhasználói funkciók megvalósítására is használják. Sütik és webjelzők segítségével nem gyűjtünk személyes adatokat. Emellett online ajánlatunk használata sütik nélkül is lehetséges. Szeretnénk azonban felhívni a figyelmet arra, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy nem lehet a weboldal minden funkcióját teljes mértékben használni.

A “munkamenet” sütik ideiglenesek, és a böngésző bezárásával törlődnek;

A “tartós” sütik (más néven nyomkövető sütik) lejáratukig vagy manuális törlésükig fennmaradnak;

A “webjelzők”, más néven “egypixeles képek, számoló grafikák vagy nyomkövető pixelek” olyan kis grafikák, amelyek lehetővé teszik a rögzítést vagy az elemzést.

“Harmadik fél” sütik, azaz.

A harmadik féltől, például a Google Inc-től származó sütiket viselkedésalapú hirdetésekhez használják. Az adatvédelmi irányelvek általunk ismert legfrissebb változatának linkjét is megtalálja.

A webjelzők szintén harmadik féltől származó sütik, amelyeket egy weboldalon vagy egy e-mailben (hírlevélben) helyeznek el, és amelyek a weboldal látogatóinak online viselkedésének elemzésére használhatók, illetve arra, hogy mikor kattintanak a hírlevélre.

Milyen sütiket használnak?

Ebben a táblázatban (cookie-lista) az általunk használt cookie-k és webjelzők listáját találja.

A weboldal használatával Ön hozzájárul az információk sütik és webjelzők általi leolvasásához, feldolgozásához, továbbításához és tárolásához.

A sütik letiltása

A sütik kezelésének több módja is van. A legtöbb böngésző eszköztárán található “Súgó gomb” megmondja, hogyan lehet leállítani a sütik elfogadását, hogyan kaphat értesítést, ha új sütit állítanak be, és hogyan lehet blokkolni a sütiket. Ha letiltja a sütiket, előfordulhat, hogy nem (vagy már nem) tud regisztrálni, bejelentkezni vagy teljes mértékben használni a Szolgáltatásokat.

 

2.4. WEB ANALÍZIS GOOGLE ANALITIKA

.
Weboldalunk a GOOGLE ANALYTICS nyílt forráskódú webanalitikai szolgáltatást használja. A Google “sütiket” használ, amelyek az Ön számítógépén elhelyezett szöveges fájlok, és amelyek segítségével a weboldal elemzi, hogy a felhasználók hogyan használják az oldalt. Ebből a célból a cookie által generált használati információkat (beleértve az Ön rövidített IP-címét) továbbítjuk a szerverünkre és tároljuk a használat elemzése céljából, ami a weboldal optimalizálását szolgálja részünkről.

Az Ön IP-címét azonnal anonimizáljuk e folyamat során, így Ön mint felhasználó névtelen marad számunkra. A cookie-k által generált, a weboldal használatára vonatkozó információkat nem adjuk át harmadik félnek. A böngészője megfelelő beállításainak kiválasztásával elutasíthatja a sütik használatát, azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy nem tudja majd használni a weboldal teljes funkcionalitását.

Ha nem ért egyet az Ön látogatásából származó adatok tárolásával és értékelésével, akkor az alábbi kattintással bármikor tiltakozhat azok tárolása és felhasználása ellen. Ebben az esetben egy úgynevezett opt-out süti jön létre az Ön böngészőjében, ami azt jelenti, hogy a Google nem gyűjt munkamenetadatokat. Kérjük, vegye figyelembe: Ha törli a cookie-kat, az opt-out cookie is törlődik, és előfordulhat, hogy Önnek újra aktiválnia kell.

Egyéni célközönség: A Facebook “Custom Audience” technológiáját használjuk, amely a Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA) szolgáltatása. A cookie-k, webjelzők vagy hasonló harmadik féltől származó technológiák integrálásával gyűjtött adatok lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyabban mérjük és tervezzük meg a Facebookon folytatott hirdetési tevékenységeinket, és például csak a weboldalunk látogatói számára jelenítsünk meg posztokat vagy hirdetéseket. Ezen adatok gyűjtésére kizárólag sütiket, webjelzőket és hasonló, bevált és széles körben használt harmadik féltől származó technológiákat használunk. Nem osztunk meg és nem töltünk fel személyazonosításra alkalmas információkat tartalmazó listákat a Facebookra. A folyamat során gyűjtött adatokat csak titkosított formában továbbítjuk a Facebooknak. Az egyes felhasználók esetleges személyes adatai nem láthatók számunkra. További információért kérjük, tekintse meg a Facebook adatvédelmi irányelveit a https://www.facebook.com/about/privacy/ oldalon. Ha nem szeretné, hogy az “Egyéni célközönség” segítségével adatokat gyűjtsünk, itt tud leiratkozni az “Egyéni célközönség”-ről: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads.

Ezeknek a webanalitikai szolgáltatásoknak a használata arra szolgál, hogy segítsen nekünk funkcióink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésében. Kizárólag nem személyes adatokat használunk fel elemzési és jelentéstételi célokra. Ezeket az adatokat nem kombináljuk más személyes adatokkal.

A weboldal használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Önre vonatkozó adatokat a webanalitikai szolgáltatások a fentiekben meghatározott módon és célokra feldolgozzák.

2.5. HÍRLEVÉL

.
Hírlevelünkkel tájékoztatjuk Önt rólunk és ajánlatainkról. Hírlevelünk megrendeléséhez szükséges az e-mail cím megadása. A hírlevél küldése előtt az úgynevezett kettős opt-in eljárás keretében kifejezetten meg kell erősítenie számunkra, hogy aktiváljuk az Ön számára a hírlevél-szolgáltatást. Ezután kap tőlünk egy megerősítő és engedélyező e-mailt, amelyben arra kérjük, hogy kattintson az e-mailben található linkre, és erősítse meg, hogy szeretne hírlevelet kapni. A hírlevélről bármikor leiratkozhat. Ehhez a hírlevélben található linkre kell kattintania. Az Ön e-mail címét csak mi használjuk fel, és nem adjuk tovább harmadik félnek.

A hírlevélre való feliratkozáskor tároljuk az Ön IP-címét, a feliratkozás dátumát, valamint az Ön által önkéntesen kitöltött, érdeklődéssel kapcsolatos adatokat. Ez a tárolás bizonyítékként szolgál arra az esetre, ha egy harmadik fél visszaélne az Ön e-mail címével, és az Ön tudta nélkül feliratkozna a hírlevélre.

a weboldal látogatóiról, kivéve, ha azok lejátsszák a videót.

Annak érdekében, hogy növeljük az Ön adatainak védelmét a weboldalunk látogatása során, a bővítményeket egy úgynevezett “2 kattintásos megoldás” segítségével integráljuk az oldalba. Ez az integráció biztosítja, hogy amikor weboldalunk egy ilyen bővítményeket tartalmazó oldalát hívja meg, még nem jön létre kapcsolat a Facebook, a Google és az Instagram szervereivel. Csak akkor, ha aktiválja a bővítményeket, és ezzel hozzájárul az adattovábbításhoz, a böngészője közvetlen kapcsolatot létesít a Google vagy a Facebook szervereivel. Az adott bővítmény tartalmát a kapcsolódó szolgáltató közvetlenül az Ön böngészőjéhez továbbítja, és beépíti az oldalba. A beépülő modulok integrálásával a szolgáltatók megkapják az információt, hogy az Ön böngészője elérte weboldalunk megfelelő oldalát, még akkor is, ha Ön nem rendelkezik profillal a megfelelő szolgáltatónál, vagy éppen nincs bejelentkezve. Ezeket az információkat (beleértve az Ön IP-címét is) az Ön böngészője közvetlenül az adott szolgáltató USA-ban található szerverére továbbítja, és ott tárolja.

Ha Ön be van jelentkezve valamelyik közösségi hálózatba, a szolgáltatók közvetlenül hozzárendelhetik a weboldalunkon tett látogatását az Ön Facebook-profiljához. Ha Ön interakcióba lép a bővítményekkel, például a “Tetszik” gombra kattintva, a megfelelő információkat közvetlenül a szolgáltató egyik szerverére továbbítjuk és ott tároljuk. Az információkat a közösségi hálózaton vagy az Ön Facebook-fiókján is közzéteszik, és ott megjelenítik az Ön kapcsolatai számára.

Az adatgyűjtés célját és terjedelmét, az adatok szolgáltató általi további feldolgozását és felhasználását, valamint az Ön ezzel kapcsolatos jogait és a magánélet védelmére vonatkozó beállítási lehetőségeket a szolgáltatók adatvédelmi tájékoztatóiban találja:

Adatvédelmi információk a Facebooktól: http://www.facebook.com/policy.php

A Google (Youtube) adatvédelmi irányelvei: http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

A Twitter adatvédelmi irányelvei: https://twitter.com/privacy

Az Instagram adatvédelmi irányelvei: https://help.instagram.com/155833707900388/

Ha nem szeretné, hogy a Google, a Facebook, a Twitter vagy az Instagram a weboldalunkon keresztül gyűjtött adatokat közvetlenül az Ön profiljához rendelje az adott szolgáltatásban, akkor a bővítmények aktiválása előtt ki kell jelentkeznie a megfelelő szolgáltatásból.

 

3. AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAINAK HASZNÁLATA

.
Az adatvédelmi törvény (DSG 2000) 24. szakaszával összhangban tájékoztatjuk Önt, hogy az Ön hozzájárulásával a DSG 2000 8. szakaszának (3) (4) bekezdésében meghatározottak szerint a weboldalunkon és az online alkalmazásokban tett látogatásai során gyűjtött személyes adatokat a következő műveletek elvégzésére kezeljük és használjuk fel:

a szerződés teljesítése és a szerződés adminisztrációja céljából;
szolgáltatásaink és támogatásunk nyújtása és javítása érdekében;
hogy kérésének megfelelően felvegyük Önnel a kapcsolatot;
hogy felkérjük Önt felmérésekben vagy hasonló promóciós tevékenységekben való részvételre;
az adatelemzéshez;
a belső ellenőrzésekhez;
új termékek kifejlesztése;
a felhasználási tendenciák azonosítása;
azon marketingtevékenységeink hatékonyságának meghatározása, amelyekhez Ön a velünk kötött ügyfélmegállapodásban kifejezetten hozzájárult;
a biztonsági fenyegetések, csalások és egyéb rosszindulatú tevékenységek megelőzése és felderítése;
jogi kötelezettségeinknek való megfelelés és megállapodásaink betartatása;
számlázási és hozzáférési viselkedési statisztikák összeállítása (pl. egy forráshoz való hozzáférés száma, az ügyfél által az oldalhoz való hozzáférések száma összesen és forrásonként, a hozzáférési gyakoriság változásai).
A fentiekben leírt célokból időről időre összevethetjük vagy összevonhatjuk az Ön által megadott személyes adatokat olyan adatokkal, amelyeket más forrásokból szereztünk, vagy amelyek már szerepeltek a nyilvántartásunkban, függetlenül attól, hogy azokat online vagy offline gyűjtöttük, vagy jogelődjüktől szereztük meg.

 

4. AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAINAK KÖZZÉTÉTELE ÉS MEGOSZTÁSA

.
Az Ön személyes adatait továbbítjuk szolgáltatóinknak, különösen a szállítási szolgáltatóknak további feldolgozás céljából, hogy garantálni tudjuk a megrendelés zökkenőmentes feldolgozását.

5. AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIHOZ VALÓSÁG ÉS AZOK PONTOSSÁGA

.
Az adatvédelmi törvény értelmében Önnek többek között joga van a tárolt adatairól való ingyenes tájékoztatáshoz, és szükség esetén joga van az adatok helyesbítéséhez, zárolásához vagy törléséhez. Nagyon komolyan vesszük az Ön adatainak védelmét. Annak érdekében, hogy személyes adatait ne adjuk ki harmadik félnek, kérjük, küldje el nekünk kérését e-mailben vagy postai úton, egyértelműen azonosítva magát a 9. pontban leírtak szerint.

 

6. ADATBIZTONSÁG

.
Számos adatbiztonsági intézkedést alkalmazunk az Ön személyes adatainak bizalmas kezelésének és sértetlenségének biztosítása érdekében.

 

7. AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT VÁLTOZÁSA

.
Ha megváltoztatjuk ezt az Adatvédelmi szabályzatot, a módosított változatot itt tesszük közzé a frissített verzió dátumával együtt.

 

8. SZEMÉLYES ADATOK ÁTIGAZOLÁSA

.
Az Ön személyes adatai feldolgozás céljából továbbíthatók a 4. szakaszban meghatározott más országokba. A Szolgáltatások használatával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy adatait a lakóhelye szerinti országon kívüli országokba továbbítsuk, ahol az Ön országától eltérő adatvédelmi törvények lehetnek érvényben.

 

9. KAPCSOLAT

.
Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése van a jelen Adatvédelmi irányelvekkel vagy az Ön adatainak feldolgozásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk:

Play Art Multimedia Handels GmbH
Dürne 76
6842 Koblach
Ausztria
Tel.: +43 5523 62365 – 0
E-mail: office@martello-shop.com
Ezt az adatvédelmi szabályzatot legutóbb 12.06.2021-án frissítették.

Shopping Cart
Scroll to Top